top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Jätesankovaunu 2 sankoa - leveys 328mm syvyys 433mm - LM64/R

LM64/R/2san
52.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot
Jätevaunu kahdella sangolla helpottamaan keittiöroskien lajittelua. Antrasiitin värisessä jätevaunussa yhdistyvät käytännöllisyys ja laadukkaat materiaalit. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen ja kevyesti liukuva jätevaunu pieneen tilaan, lyhyt malli. Tyylikkäästi muotoiltu ja kätevä jätevaunu kahdella sangolla on suunniteltu tekemään lajittelusta helpompaa.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätevaunu on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta. Likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. .

Pakkaus sisältää 1 kpl 16 L sankoa ja 1 kpl 11 L sankoa. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 330 mm. Jätevaunuun sopii avausmekanismi, joka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 405 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 435 mm.
Valmistusmaa Suomi
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Paino 3,5 kg
Leveys 328 mm
Syvyys 433 mm
Korkeus 354 mm
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
LISÄVARUSTEET: (valitse valikosta)

AVAUSMEKANISMI

Ovimekanismi LM-jätevaunuihin. Mekanismin avulla jätevaunu tulee automaattisesti kaapista ulos ovea avattaessa. Valmistettu Suomessa.

Valmistusmaa Suomi
Väri Harmaa
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,4 kg
Leveys 220 mm
Syvyys 160 mm
Korkeus 20 mm
Materiaali Epoksi/teräs
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page