top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Jätesankovaunu 2 sankoa - leveys 332mm syvyys 480mm - LM79/R

LM79/R/2san
69.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Laadukas ja käytännöllinen antrasiitin värinen jätevaunu lajitteluun kahdella sangolla. Liukuu kevyesti kaapissa ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.

Korkealaatuinen ja kevyesti liukuva jätevaunu pieneen tilaan. Tyylikkäästi muotoiltu ja kätevä jätevaunu neljällä sangolla on suunniteltu tekemään lajittelusta helpompaa.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Jätevaunu on valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta. Likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.

Jätevaunuun sopii avausmekanismi, jonka voit valita lisävarusteena valikosta.

Sankokehikon syvyys 435 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 480 mm.

Valmistusmaa Suomi
Väri Harmaa
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 332 mm
Syvyys 480 mm
Korkeus 355 mm

LISÄVARUSTEET: (valitse valikosta)

AVAUSMEKANISMI

Ovimekanismi LM-jätevaunuihin. Mekanismin avulla jätevaunu tulee automaattisesti kaapista ulos ovea avattaessa. Valmistettu Suomessa.

Valmistusmaa Suomi
Väri Harmaa
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,4 kg
Leveys 220 mm
Syvyys 160 mm
Korkeus 20 mm
Materiaali Epoksi/teräs
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page