top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Kapea jätevaunu - Leveys 245mm - syvyys 480mm - LM67/R

LM67/R-2san
56.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: Porin lanka ja muovi

Jätevaunu kahdella sangolla helpottamaan keittiöroskien lajittelua. Antrasiitin värisessä jätevaunussa yhdistyvät käytännöllisyys ja laadukkaat materiaalit.

Korkealaatuinen kevyesti liukuva jätevaunu sopii kapeaankin tilaan. Pakkaus sisältää 1 kpl 16 L sangon ja 1 kpl 8 L sangon.

Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 260 mm. Jätevaunuun sopii kansi 8 L sankoon sekä paristoroskis, jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin.
Valmistusmaa Suomi
Väri Harmaa
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 245 mm
Syvyys 480 mm
Korkeus 375 mm
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page