top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

KALUSTERUNGOT & KALUSTEOVET

Keittiöremontti on monesti kallis sijoitus. Meiltä saat siihen hyvät materiaalit aina pienestä päivityksestä kokonaiseen uuteen keittiöön asti - järkevään hintaan! 

Me palvelemme ja neuvomme valinnoissa, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Monesti rungot ovat kunnossa, mutta ovet kuluneet ja ulkoilme vanha. Vaihtamalla ovet, vetimet ja saranat tuodaan keittiö helposti tälle vuosituhannelle.

Meiltä saat myös laatikot ja erilaiset mekanismit, joilla viimeistelet keittiöremonttisi.

 

Tällä sivulla kerromme lisää meillä tarjolla olevista tuotteista.

KALUSTERUNGOT

Me myymme kotimaisia Hiipakan runkoja. Hiipakka on yksi suomen vanhimmista kaustevalmistajista ja laatu on huippuluokkaa verrattuna esim. ulkolaisten toimijoiden maahantuomiin halpaversioihin verrattuna. Meidän rungot kestävät vuosia ja ovat mukavia asentaa. Luota kotimaiseen laatuun!

01 laatu

Jos olet suunnitetelemassa kokonaisen keittiön kalusteiden hankkimista pitää ensin mitata käytössä oleva tila, katsoa putkien ja sähköjen paikat sekä tarkistaa esim. paljonko on korkeus tilaa mahdollisten ikkunoiden ym alapuolella, että sinne mahtuu keittiökalusterungot korkeudeltaan (vakio korkeus on 900mm tason päälle mitattuna). Tämän jälkeen suunnitellaan keittiöstä toimiva kokonaisuus ja valitaan siihen sopivat rungot - meidän asiantunteva asiakaspalvelu auttaa mielellään suunnittelussa ja toteutuksessa. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus keittiökalusteista.

Mikäli vaihdetaan vain osa rungoista uusiin tai täydennetään vanhaa keittiötä pitää mitata vanhojen runkojen kaikki mitat sekä käytössä oleva tila. Näin saadaan valittua oikea runko ja ei tule asennuksessa ongelmia - me palvelemme ja autamme valinnassa.

02 rungon valinta

Kalusterunkojen asennus ja kasaaminen on kohtuullisen helppoa. Rungoissa on valmiina tapitukset, joihin eri osat painetaan. Runkojen liitokset kannattaa vahvistaa kasausruuveilla. Poraa 4 mm reikä ja laita ruuvi perään - helppoa! 

Alakaapeissa käytetään muovisia kalustejalkoja ja niille on rungoissa omat reiät, joihin jalat painetaan paikoilleen. Rungoissa on myös hyllyreiät valmiina ja alarungoissa laatikon kiskoille valmiit reiät, jotka helpottavat laatikoiden asennusta huomattavasti. Meidän tarjoamissa rungoissa on reiät DTC-laatikoille, joita löydät valikoimastamme. Yläkaapeissa on saranoille valmiit paikat, joten ovien ja saranoiden asentaminen on helppoa.

Tarvittavat työkalut mm.: 

Vatupassi, mittanauha, akkuporakone, porakone, 4mm puuterä

03 asennus

KALUSTEOVET

Meidän valikoimasta löydät Hiipakan tarjoamat maalatut ovet ja PAMEL-melamiiniovet sekä PAMEL-laminaattipintaiset ovet. Ovien valinnassa kannattaa ottaa huomioon niiden käyttöpaikka, että ne kestävät hyvin niihin kohdistuvaa kulutusta ja käyttöä.

Ohjeita oikeanlaisten kalusteovien valintaan.

Maalatut ovet:

Maalatut ovet ovat MDF-ovia, joihin maalataan haluttu väri. Maalattu ovi on yleisin perusovi, jonka kulutuksen kesto on hyvä. Huomioitavaa on se, että maalattu ovi naarmuuntuu kohtuullisen helposti. Tämä voi olla haaste lapsiperheissä, eläintalouksissa ja esim. vuokra-asuntojen kohdalla.

Melamiinipintaiset ovet:

Melamiinipintainen ovi valmistetaan joko lastulevystä tai MDF-levystä. Mel-ovet ovat suorareunaisia ja niissä on värisävyyn sopiva reunalista.

01 valinta

Seinäkiskoihin kiinnitetään lankahyllyjä ja vaatetankoja. Järjestelmän toiminnallisuutta on lisätty kehittämällä seinäkiskoon sopiva kehys, jonka avulla saadaan lisättyä ulosvedettävät rullakiskotuotteet järjestelmään. Seinäkiskojärjestelmä sopii vaatehuoneen lisäksi mainiosti myös eteiseen, lastenhuoneeseen, autotalliin ja varastoon. Monipuolisen järjestelmän avulla pystyy hyödyntämään koko käytettävissä olevan tilan lattiasta kattoon.

02 varusteiden valinta

Ensin asennetaan pystykiskot seiniin. Kiviseinään pitää on betonipora ja proput/seinätulpat ruuveille. Kipsilevyseinässä suosittelemme käyttämään kipsilevyankkureita. Ole tarkkana, että kiskot tulevat suoraan ja ovat oikealla etäisyydellä toisistaan. Vinossa oleva kiskoa voi aiheuttaa ongelmia hyllyjen ym paikalleen laitossa.

Tämän järjestelmän asennus on helppoa ja sen pystyy hyvin tekemään myös itse.

Ohjeita/videoita asennukseen löydät myös tuotteiden teksteistä tai voit kysyä meiltä apua - palvelemme mielellämme!

Tarvittavat työkalut: 

Vatupassi, mittanauha, akkuporakone tai ruuvimeisseli, sopivat ruuvit

03 asennus

Image by Naomi Hébert
bottom of page