top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

Pakettien kuljetukset

 

POSTI

Paketit matkaavat luotettavasti kohti sinua Postin kautta, joko valitsemaasi lähimpään Postin toimipisteeseen tai suoraan kotiovellesi, jos olet valinnut tämän kätevän lisäpalvelun tilausta tehdessäsi.

On tärkeää huomioida, että tilauksesi saattavat saapua useampana pakettina. Tämä johtuu tuotteiden ominaisuuksista sekä postin asettamista paino- ja mitoitusrajoituksista.

Kun tilauksesi on siirtynyt Postin huomaan kuljetettavaksi, saat siitä erillisen ilmoituksen suoraan sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Näin pysyt ajan tasalla tilauksesi etenemisestä aina sen saapumiseen saakka.

Tilauksesi ylittäessä ilmaisen toimituksen rajan toimitetaan paketit aina lähipostiin.

OMA KULJETUS

Pakettien kuljetuksia hoidetaan myös omilla autoillamme ja niissä tapauksissa olemme sinuun yhteydessä toimituksesta noin vuorokautta aiemmin. Yleisin yhteydenotto meiltä tapahtuu tekstiviestillä numerosta 046 96 805 96. 

 

Nämä kuljetukset ovat aina pihaan toimituksia eli tuomme tuotteet lähelle sinua ilman mitään lisäkustannuksia. Mikäli emme tavoita sinua tai aikataulut eivät sovi toimitetaan paketti alkuperäisen toimitustavan mukaisesti.

Rahtikuljetukset

ISOT TAVARAT JA TAVARAERÄT

Suuret tuotteet, kuten kalusterunkokokonaisuudet, kalusteovikuormat, pitkät välitilalevyt, painavat grillit ym. selvästi isommat tuotteet toimitetaan rahtiliikkeen toimesta. Rahtiliikkeestä ollaan sinuun aina yhteydessä, jotta voit sopia sopivan toimitusajankohdan.

Vastaanottaessasi kuormaa tarkista aina sen kunto heti kuljettajan ollessa paikalla ja tarvittaessa tee kuljettajalle ilmoitus mahdollisesta kuljetusvauriosta, kuvaa vaurio kohdat asian todentamista varten.

Mikäli sinulla on kysyttävää kuljetuksista ota yhteyttä asiakaspalveluumme

046 96 805 96 

soitto ,TXT tai Whatsapp

tai sähköpostitse

info@tukkimies.fi

Toimitusmaksut

Toimitusmaksu pienille lähetyksille on 5.95€.

Normaalikokoisille ja isommille paketeille kuljetusmaksu on 5.95-10.95€ riippuen paketin koosta ja painosta. Jos Paketin koko tai paino nousee yli Postin normaalipainojen rajan ja lähetämme paketin useammassa lähetyksessä eikä sinulle asiakkaana koidu siitä ylimääräisiä kustannuksia.

Tarjoamme yli 150€ ylittäviin tilauksiin ILMAISEN TOIMITUKSEN normaalipaketeille.

Ilmainen toimitus ei koske kalusterunkoja, välitilalevyjä, isoja grillejä tai muita selkeästi painavia/isoja tuotteita, joita ei voida Postin kautta lähettää. Näiden tuotteiden toimitusmaksu näkyy aina tuotteessa tai kassalla, kun tuote on lisätty ostoskoriin. Isot tuotteet lähetetään rahtiliikkeiden välityksellä.

Kotipakettien hinnat ovat alkaen 16.95€ ja määräytyvät paketin koon ja painon mukaan.

bottom of page