top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

KEITTIÖMEKANISMIT

Tervetuloa Tukkimies verkkokauppaan – täältä löydät markkinoiden parhaat keittiömekanismit uskomattoman edulliseen hintaan. Valikoimastamme löytyvät jätevaunut, kulmakaapin karusellit, apteekkimekanismit ja lukuisia muita arjen helpottajia niin vanhoihin kuin uusiinkin keittiön kaappeihin.

Yli 20 vuoden kokemuksella olemme hioneet valikoimamme vain parhaista ja kestävimmistä tuotteista. Uusimpana tulokkaana tarjoamme nyt myös Hiipakan laadukkaat mekanismit, jotka ovat saatavilla poikkeuksellisen edulliseen hintaan.

Keittiön mekanismit tekevät arjestasi sujuvampaa ja auttavat sinua pitämään keittiön tavarat helposti järjestyksessä. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen ratkaisu keittiösi tarpeisiin! Jos sinulla on kysyttävää löydät tältä sivulta perusasioihin vastauksia tai voit kysy meiltä - palvelemme mielellämme ja autamme oikean mekanismin valinnassa.

Katso tuotteet

Mekanismien valinta

Yleisimmin mekanismin valinta kannattaa aloittaa mittaamalla käytössä oleva tila. Valtaosassa mekanismeista tärkein mitta on rungon sisämitta.

Mittaa rungon SISÄMITTA eli mitta joka on tyhjää tilaa mekanismin asentamiseen niin leveys kuin syvyys suunnassa. Huomio, että mitta on millin tarkka. Yleisimmin esim. ulkomitoiltaan 600mm olevan rungon sisäleveys on 568mm. Toinen tärkeä mitta on rungon syvyysmitta, että tuote mahtuu runkoon syvyydeltään. Korkeusmitta on myös hyvä tarkistaa.

01 mittaaminen

Keittiömekanismin valinnassa kannattaa miettiä mitä tavaroita siinä aiotaan säilyttää. Näin voit kartoittaa paremmin juuri sinulle sopivan tuotteen. Mekanismien laaduissa on paljon eroja, mutta ostaessasi meiltä voit olla varma laadusta. Me olemme kymmenien vuosien kokemuksella valinneet vain kestävimmät tuotteet valikoimaamme. Mikäli sinulla on kysyttävää me palvelemme mielellämme!

02 Mekanismin valinta

Keittiömekanismien asennus on tarkkaa puuhaa, mutta onnistuu hyvin ihan kotinikkarilta. Kannattaa aina lukea ohjeet tarkasti ja noudattaa annettuja mittoja sekä ohjeita. Tärkeintä on aina se, että mekanismit asennetaan suoraan niin leveys- kuin pituussuunnassa. Näin niiden varmistetaan niiden toimivuus.

Tarvittavat työkalut: 

Vatupassi, mittanauha, akkuporakone tai ruuvimeisseli

03 asennus

woman in kitchen
bottom of page