top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

LED-VALOT

LED-valot ovat nykypäivää parhaimmillaan. LED-valoilla säästät sähköä normaaleihin valoihin verrattuna, koska LED-valolla saadaan tehokkaampaa valoa pienemmällä virran kulutuksella. Lisäksi LED-valot ovat tyylikkäitä ja halutessasi hyvin huomaamattomia. LED-aloja voidaan käyttää kodin kaikissa tiloissa ja liittämällä niihin säätimen voit kätevästi säätää valotehoa mieleiseksi.

Tukkimies myy markkinoiden parasta LED-valonauhaa, joka on valmistettu EU:ssa. Unohda siis Kiinan pilipalivalot ja tilaa laatua, joka kestää ja valoteho on loistava! Mikäli sinulla on kysyttävää löydät joitain vastauksia tältä sivulta tai kysy meiltä - me palvelemme mielellämme

KATSO TUOTTEET

LED-NAUHAT

LED-nauhan valinnassa on tärkeää miettiä valon määrän tarve sekä valon värilämpötila. Nauhoja on saatavana kolmessa eri värilämmössä kylmä, neutraali ja lämmin. Lämmin on kellertävin ja siitä siirrytään sinertävämpään valoon, mitä kylmemmäksi mennään. Lämmin vastaa lähimpänä vanhan ajan hehkulampun valosävyä. Neutraali on suosituin, koska siinä on sekoitus molempia. 

Mikäli valo tulee kattoon kannattaa valita tehokas nauha ja hyvänä lisänä siihen kannattaa laittaa tehon säädin. Näin saa valoa säädettyä mukavasti mieleiseksi. Keittiön kaappien alle, sokkeliin ym. kannattaa laittaa keskitehoinen valo. Jos halutaan luoda vain tunnelmaa on pienitehoinen silloin oikea valinta.

Mikäli haluat saada väriä elämään LED-nauhalla, valitse RGB-nauha. Meiltä löytyy valmis paketti, jossa on nauha, kaukosäädin ja muuntaja mukana. 

01 LED-nauhan valinta

LED-nauhojen asennusta helpottamaan on tehty erilaisia alumiinisia LED-nauhaprofiileja. Mallistosta löytyy pinta-asennettavia, uppoasennettavia tai laattasaumaan asennettavia malleja. Profiilin kansi on joko kirkas tai ms. maitolasi/opaali eli hiukan sumean valkoinen. Kirkkaasta valo tulee sellaisenaan läpi, mutta maitolasi poistaa nauhan pistemäisyyttä ja tuo tasaisemman valon.

Pintaprofiilit asennetaan yleensä niihin kuuluvien kannakkeiden avulla, muuta profiilit sitten taas joko uraan upotettuna tai laattaseinässä profiilin ulkoneva liuska muurataan laatan alle laatoitusvaiheessa, jolloin profiili jää kahden laatan väliin näkyviin.

02 Alumiini profiili

LED-valojen virtalähde eli muuntaja muuttaa verkkovirran LED-valoille sopivaksi - yleisimmin 12 volttiseksi tasavirraksi. LED-valojen 12 voltin järjestelmää kytkettäessä ei välttämättä tarvita sähkömiestä, koska nämä kytkennät saa tehdä kuka vain. LED-muuntajan valinnassa pitää ottaa huomioon tarvittava teho eli se, paljonko valosi vaativat watteja ja paljonko muuntaja niitä tarjoaa. Jos sinulla on 5 metrin valonauha, jossa on tehona 60W ja käytät koko 5 metriä tarvitset vähintään 60w muuntajan. Se ei haittaa, vaikka muuntajasi on hiukan ylimitoitettu, koska valonauha määrittelee käytettävän tehon.

03 LED-virtalähde

image_82_inssada.jpg
bottom of page