top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

OMNITRONIC LAITTEET

Tukkimies.fi maahantuo Omnitronic äänentoistolaitteet sekä oheistuotteet. Valikoimastamme löydät miltei kaikki tarjolla olevat Omnitronic tuotteet edullisesti. Meiltä saa PA-kaiuttimet, kotikaraokelaitteet ja ammattitason karaoke- sekä bändikäyttöön tarkoitetut PA-laitteet, mikserit, vahvistimet ja muut laatutuotteet.

KATSO

Mitä eroa on aktiivikaiuttimella ja passiivikaiuttimella?

Yleisin kysymys koskee kaiuttimien eroja. Tässä tietoa siitä, mitä eroa on passiivikaiuttimella ja aktiivikaiuttimella - toivottavasti tämä helpottaa valintaasi.

Passiivikaiutin:

Passiivikaiutin tarvitsee erillisen vahvistimen toimiakseen. Kaiutin ei tarvitse verkkovirtaa, vaan siihen kytketään ainoastaan äänisignaalin tuova johto kiinni. Passiivikaiutin on helpompi sijoittaa mihin tahansa, koska se ei ole riippuvainen verkkovirran saannista. Passiivikaiuttimet ovat yleensä edullisempia, kuin vahvistimella varustetut aktiivimallit

Aktiivikaiutin:

Aktiivikaiutin sisältää vahvistimen ja se tarvitsee verkkovirtaa toimiakseen. Erillistä vahvistinta ei tarvita, joten aktiivikaiuttimeen voi kytkeä lähes minkä tahansa äänilähteen ja kaiutin vahvistaa signaalin. Näin saat diskon pystyyn vaikka matkapuhelimen avulla. Huomioitavaa on se, että kannattaa kuitenkin äänen säätäminen tehdä mikserin kautta eli liittää äänilähde mikseriin ja mikseri kaiuttimiin - näin voit säätää äänen laatua, bassoa ym. Valikoimassa on myös aktiivikaiuttimia, joissa mikseri on sisäänrakennettuna ja tämä toimivat loistavasti esim. liikuntaharrastajien käytössä, liikkuvana diskona ym ym.

Image by Brandi Alexandra
bottom of page