top of page

JO YLI 30 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

AUDIO & ÄÄNENTOISTO

Laadukasta ja edullista äänentoistoa Omnitronic-laitteilla

Omnitronic tarjoaa laadukasta äänikalustoa edulliseen hintaan. Valikoima kattaa DJ-mikserit ja kuulokkeet aina kaiuttimiin asti. Olitpa sitten kotikäyttäjä, DJ-klubilla, muusikko lavalla tai harjoitustilassa, ravintolan tai baarin yrittäjä – toivomme, että kaikki voivat nauttia tuotteistamme luotettavalla laadulla, uusimmilla teknologioilla ja kohtuullisilla hinnoilla. Olemme Omnitronic tuotteiden maahantuoja.

Omnitronicin perustamisesta vuonna 1996 lähtien se on ollut tunnettu laadukkaasta äänikalustosta erinomaisella äänellä ja reilulla hinnalla.

Loppujen lopuksi Omnitronicin tavoitteena on tarjota ammattimainen äänikalusto luotettavalla laadulla ja varustettuna uusimmilla teknologioilla edulliseen hintaan. Omnitronicin erilaiset äänituotteet vakuuttavat huippuäänellä, houkuttelevalla muotoilulla ja helppokäyttöisyydellä.

Onko sinulla vielä kysyttävää "audio" -tuotteistamme, ammattimaisista äänentoistolaitteista tai kaiuttimista, joilla on upea ääni? Ota yhteyttä pätevään henkilökuntaamme. Autamme mielellämme info@tukkimies.fi

Esittelyssä olevat tuotteet

Suodatin
bottom of page