top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

  • 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

  • 100% Suomalainen verkkokauppa

  • Palveleva myyntipalvelu

  • Palvelemme kuluttaja- sekä yritysasiakkaita

Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksiin 

(ei koske välitilalevyjä,isoja grillejä,ajoneuvoja tai muita isoja tuotteita, jotka vaativat rahtiliikkeen kuljetuksen)

YRITYSASIAKKAIDEN MAKSUTAVAT:

  • Pankkipainikkeet

  • Korttimaksut

  • Sähköinen laskutus

  • PDF-laskutus

  • ALISA-yrityslasku

Maksutapa valitaan kassalla

MAKSUTAVAT:

KALUSTERUNGOT

Kotimainen Hiipakka valmistaa runkokomponentteja keittiöteollisuuden tarpeisiin keittiövalmistajille. Tukkimies.fi tarjoaa nämä komponentit nyt myös kuluttajien saataville. Hiipakalla on panostettu erityisesti komponenttien laatuun, viimeistelyyn ja käytännöllisyyteen. Kokemukset huonekaluvalmistuksesta on siirretty keittiön runkokomponentteihin. Huippumoderni tuotantoteknologia takaa mittatarkkuuden ja laadukkaan lopputuloksen.

Poraukset on tehty soveltuviksi Hiipakan DTC-laatikostoille ja mekanismeille. Laatikostomoduleissa on poraukset DTC Magic Pro ja Dragon Box-hidastinkiskoille. Runkojen saranaporaukset on tehty soveltuviksi ovien saranaporauksiin 100 mm oven ala- ja yläreunasta.

Taustat kiinnitetään uriin, joka nopeuttaa moduleiden kasaamista. Moduleiden taakse jää tila valolaitteiden tarvikkeiden kiinnitykselle. Komponentit reunalistoitetaan joka sivulta Schilsnerin valmistamilla 1 mm ABS-nauhalla ja PUR-sulateliimalla, joka antaa tuotteille viimeistellyn ulkonäön lisäksi kulutus- ja iskunkestävyyttä vuosiksi eteenpäin. PUR-reunalistoituksessa levitetään PUR-polyuretaaniliimaa puolet vähemmän kuin EVA-liimaa, jolloin saadaan ohuempi ja huomaamattomampi liimasauma, mutta samalla D4-luokan kosteudenkesto.

Rungot toimitetaan aina kotiin toimituksena joko Postin tai rahtiliikkeen toimesta. Toimituksesta ollaan aina yhteydessä ja sovitaan toimitusajankohta. Näin rungot saadaan ehjänä perille. Runkoihin ei päde ilmaisen toimituksen rajat, vaan niiden toimitukseen tulee aina rahtimaksu erikseen. Rahtimaksu näkyy kassalla, kun tuotteet on lisätty ostoskoriin. Mitään ylimääräisiä kuluja ei kassalla näkyvien kuljen lisäksi tule.

Isommista (10+) runkokokonaisuuksista voit pyytää tarjouksen info@tukkimies.fi.

Esittelyssä olevat tuotteet

bottom of page