top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Kiilto PREMIUM asennusliima / voimaliima - 290ml

HT456113212
19.95€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Yksikomponenttinen Kiilto Premium on silyylipolymeeriteknologiaan perustuva voimaliima. Tuote sopii kiinnittämiseen sekä tiivistämiseen ulko- ja sisätiloissa. Suurta alkutartuntaa vaativat liimaukset (auto, vene ja asuntovaunu), listoitusliimaukset sekä rakennuslevyjen kiinnitys. Käytettävien materiaalien on oltava pölyttömiä sekä vapaita rasvasta ja öljystä. Tuote tarttuu erilaisiin kivipintoihin, betoniin, useimpiin metalleihin, puuhun, lasiin ja lasitettuihin pintoihin sekä epoksi- ja polyesteripintoihin. Eri muovilaaduilla on syytä tehdä tartuntakoe ennen varsinaista käyttöä. Täyttää rakennusmateriaalien M1-päästöluokituksen. Liuotteeton, ei sisällä isosyanaatteja eikä ftalaatteja. Päällemaalattavissa useimmilla vesiohenteisilla maaleilla (tee aina maalauskoe). Kestää erittäin hyvin säärasitusta, hyvä UV-valon kesto. Hyvä kemikaalien kestävyys (laimeat liuokset). Merivedenkestävä. Ei sovellu lasituskäyttöön.

Elastinen voimaliima Kiilto Premium 290ml. Paras alkutartunta, erinomainen lämmönkesto, alin käyttölämpötila +1°C. Kosteuden- ja kemikaalienkestävä, tarttuu myös kosteisiin pintoihin, soveltuu myös ulos.

Elastinen voimaliima puun, betonin, kiven ja lasin sekä eri metallien ja muovien liimauksiin. Liuotteeton, ei sisällä isosyanaatteja.

Väri: valkoinen.

 • Kuivuminen 3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk
 • Riittoisuus 8,9×8,9mm kokoista kolmiosaumaa n. 7,3m /patruuna.
 • Kovettumisnopeus
  3 mm/vrk, n. 10 mm/7 vrk (23 °C/50 % RH)
  Kovuus
  Shore A 60
  Kutistuma
  n. 2 %
  Käyttölämpötila
  +1– +40 °C
  Leikkauslujuus
  RST-RST 2 N/mm²
  Maksimi saumaliike
  ± 25 %
  Murtolujuus
  2,2 N/mm² (DIN 53504)
  Murtovenymä
  350% (DIN 53504)
  Pakkauskoot
  290 ml
  Riittoisuus
  8,9 x 8,9 mm kolmion muotoista saumaa, n. 7,3 m/patruuna.
  Tiheys/ominaispaino
  n. 1.6 kg/l
  Tyyppi/sideaine
  MS polymeeri
  Varastointi
  Avaamattomana (+10- +25) °C lämpötilassa 18 kuukautta
  nahoittumisaika
  n. 10 min (23 °C, RH 50 %)
  olomuoto
  Korkeaviskoottinen pasta
  Käyttöohje
  Leikkaa patruunan päässä oleva kartio auki ja kierrä pursotuskärki paikoilleen. Tuote levitetään joko käsi- tai akkutoimisella pistoolilla. Huom! Tuote on erittäin korkeaviskoottista, joka on syytä huomioida puristinta valittaessa. Liimattaessa levitetään raitoina. Tiivistettävät/liimattavat pinnat on puhdistettava epäpuhtauksista ennen tuotteen levitystä. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen. Kovettumaton tuote voidaan poistaa ksyleenillä tai asetonilla. Kovettunut tuote vain mekaanisesti. Vallitsevat olosuhteet kuten ilman kosteus, ilman lämpötila, alustan laatu sekä sen kosteus ja massamäärä vaikuttavat voimakkaasti nahoittumisnopeuteen ja vulkanoitumiseen.
  Lisätiedot
  Tässä tuote-esitteessä annetut tiedot perustuvat suorittamiimme testeihin sekä käytännön kokemukseemme. Annetut tekniset arvot on määritetty vakioiduissa olosuhteissa. Mikäli paikalliset olosuhteet poikkeavat niistä, vaikuttaa se saavutettaviin arvoihin ja tuotteen toimivuuteen. Lopputulokseen vaikuttaa merkittävästi myös työn suoritustapa. Kiilto Oy vastaa siitä, että tuotteen laatu on laatujärjestelmämme mukainen. Emme voi vaikuttaa työn asialliseen suorittamiseen ja vallitseviin olosuhteisiin, emmekä näin ollen voi vastata lopputuloksesta. Tuotteen oikea käyttö edellyttää tutustumista työohjeeseen ja mahdolliseen menetelmäoppaaseen.
  Ympäristö ja turvallisuus
  Vältä tarpeetonta ihokosketusta ja altistumista tuoreen tuotteen kanssa, käytä suojakäsineitä.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page