top of page

JO YLI 30 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

LAATIKOT & LAATIKKOSARJAT

Uudista keittiösi laatikot laadukkailla ja kestävillä laatikkomekanismeilla!

Onko keittiösi laatikoihin tullut ajan saatossa käytön jälkiä, tai kaipaatko yksinkertaisesti päivitystä nykyaikaiseen ja käytännölliseen ratkaisuun? Etsitpä sitten hidastinlaatikoita tai perinteisiä hidastamattomia laatikoita, meiltä löydät markkinoiden parhaat ja kestävimmät vaihtoehdot kaikkiin tarpeisiisi.

Miksi valita laatikkomme:

  1. Laatu ja kestävyys: Meillä on yli 25 vuoden kokemus keittiökalusteista ja niiden mekanismeista. Käytämme ainoastaan huippumerkkejä, kuten DTC, Salice, Grass ja Hettich, joten voit luottaa siihen, että valikoimamme sisältää vain laadukkaimmat ja kestävimmät vaihtoehdot.
  2. Hidastinlaatikot: Päivitä keittiösi laatikot huippulaadukkailla hidastinlaatikoilla, jotka takaavat pehmeän ja äänettömän sulkemisen. Arvostat päivittäin arjen luksusta.
  3. Perinteiset laatikot: Valitse perinteiset hidastamattomat laatikot, jotka tarjoavat luotettavan ja kestävän ratkaisun moniin käyttötarkoituksiin.

Miten me autamme sinua:

  1. Asiantuntijaneuvonta: Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa, jotta valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivat laatikot ja mekanismit. info@tukkimies.fi / +358 46 96 805 96
  2. Laaja valikoima: Valikoimastamme löydät erilaisia vaihtoehtoja ja kokoja, jotta voit räätälöidä ratkaisun juuri oman tilasi tarpeisiin.
  3. Kokonaisvaltainen palvelu: Huolehdimme siitä, että saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. Voit luottaa siihen, että meidän avullamme ja tuotteillamme keittiösi laatikot toimivat moitteettomasti.

Ota askel kohti päivitettyä ja toimivampaa keittiötä – valitse laatu, valitse kestävyys, valitse meidät!

bottom of page