top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Lukitusaluslaatta - 6,5 x 10,8 x 1.8 - 10 kpl

PS1219
7.95€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Lukitusaluslaatta - 6,5 x 10,8 x 1.8 - 10 kpl

Lukiutsaluslaatta Nord-Lock DIN 25201 -standardia vastaava. Pintakäsitelty Delta Protektilla (RoH- ja ELV-standardien mukainen) ja kestää jopa 1000 tuntia ISO 9227 -standardin mukaisessa suolasuihketestissä. Nord-Lockin teräsaluslevyt on valmistettu standardin EN 1.7182 mukaan tai vastaavasta teräksestä. Kaikki teräsaluslevyt on karkaistu. Saatavana myös haponkestävää materiaalia, joka vastaa A4-laatua.

Nord-Lock koostuu valmiiksi kootuista aluslaattapareista, joissa on vinot kammat toisella puolella, jossa kampakulma on suurempi kuin kierteen nousu ja vastakkaisella puolella säteittäishampaat. Aluslaatat asennetaan aina pareittain kampapuolet vastakkain.
Kun ruuvi/mutteri on kiristetty, Nord-Lockin aluslaatat tarttuvat vastakkaisiin pintoihin ja sallivat sitten liikkumisen vain vinoja kampoja pitkin. Kiilalukitus estää tehokkaasti ruuvin/mutterin yritykset pyöriä auki.

Nord-Lockin turva-aluslaattojen ulkohalkaisija on vakiona mukautettu upotettuihin reikiin. Laajennetulla ulkohalkaisijalla (SP) varustettuja aluslevyjä voidaan lisäksi käyttää suuria/pitkiä reikiä, maalattuja pintoja tai pehmeitä materiaaleja, kuten alumiinia, vasten. Voit vapaasti käyttää Nord-Lock sp-aluslaattoja yhdessä laipan pultin/mutterin kanssa kuormituksen jakamiseksi mahdollisimman tehokkaasti.

Nord-Lockin ruuviikiinnitysjärjestelmää voidaan käyttää myös erittäin lujiin ruuveihin/muttereihin. Reikien läpi tarvitaan kaksi aluslevyparia sekä ruuvipään että mutterin alle. Nord-Lock myös kiinnittää mutterin tehokkaasti nastoihin ja poistaa lukitusnesteen tarpeen.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page