top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 170€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 170€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

LANKAKORIT

Lankakorit tuovat kätevästi järjestystä kaappeihin. Lankakorit voit vaihtaa hyllyjen tilalle ja niiden asentaminen on helppoa. Meiltä löydät esimerkiksi kotimaiset Porin langan ja muovin laadukkaat korit ja säitysjärjestelmät. Löydät neuvoja oikean korin valintaan tältä sivulta.

Lankakorit ikea komeroon

SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT

Tarjoamme vaatehuoneisiin ja eteisiin erilaisia säilytysjärjestelmiä. Näistä suosituin on kotimainen Porin lanka ja muovin seinäkiskojärjestelmä. Sen asentaminen on helppoa ja siihen löytyy paljon käteviä hyllyjä, tankoja ym. osia, joilla täydennät järjestelmän juuri sinulle sopivaksi. Näiden lisäksi on tarjolla erilaisia komeroihin asennettavia mekanismeja, jotka tekevät komerosta toimivan säilytyskokonaisuuden tilaan kuin tilaan. Tarvittaessa saat meiltä myös komeron rungot.

Kotimaiset lankakorit
Säilytysjärjestelmä vaatehuoneeseen
kuvas.jpg

Lankakorin valinta & asennus

Mittaa rungon SISÄMITTA eli mitta joka on tyhjää tilaa korin asentamiseen niin leveys kuin syvyys suunnassa. Huomio, että mitta on millin tarkka. Yleisimmin esim. ulkomitoiltaan 600mm olevan rungon sisäleveys on 568mm. Toinen tärkeä mitta on rungon syvyysmitta, että kori mahtuu runkoon syvyydeltään. Meillä on tarjolla esim. 440mm ja 500mm syviä koreja.

01 mittaaminen

Sitten tulisi miettiä haluatko korien olevan hidastettuja vai hidastimella varustettuja. Hidastamaton kori on kevyt kulkuinen, mutta lujaa työnnettäessä voi pitkää kolahduksen mennessään kiinni. Hidastimella varustetussa korissa on pieni vetovastus avautuessa, mutta sulkeutuu nätisti ja kolisematta hidastimen ansiosta. 

Koreja löytyy ns. matala kori ja korkea kori. Mieti mille tavaralle valitset minkäkin korin - pyykkikorina käytetään yleensä aina korkeita koreja.

02 korin valinta

Lankakorit asennetaan rungon sisäpintaan niin, että ensin asennetaan liukukiskot. Kiskot tulee asentaa suoraan, että kori liikkuu hyvin. Hiukan korityypistä riippuen tämän jälkeen nostetaan kori kiskoilleen ja valmista tuli. Hidastimella varustetuissa koreissa on muutama työvaihe enemmän.

Syvyyssuunnassa kori pitää asentaa rungon etureunasta sen verran sisällepäin, että kori ei ota kiinni oveen. 

Ohjeita asennukseen löydät myös tuotteiden teksteistä tai voit kysyä meiltä apua - palvelemme mielellämme!

Tarvittavat työkalut: 

Vatupassi, mittanauha, akkuporakone tai ruuvimeisseli, 3x20mm puuruuveja

03 asennus

Säilytysjärjestelmät

Mittaa järjestelmälle käytössä oleva tyhjä tila korkeus ja leveyssuunnassa. Muista huomioida esim. valopistokkeet ym muut mahdolliset esteet kiskojen kiinnitykselle. Seinäjärjestelmän voi kiinnittää irti lattiasta, jolloin jalkalistoja ei tarvitse poistaa - helpottaa asennusta. 

01 mittaaminen

Seinäkiskoihin kiinnitetään lankahyllyjä ja vaatetankoja. Järjestelmän toiminnallisuutta on lisätty kehittämällä seinäkiskoon sopiva kehys, jonka avulla saadaan lisättyä ulosvedettävät rullakiskotuotteet järjestelmään. Seinäkiskojärjestelmä sopii vaatehuoneen lisäksi mainiosti myös eteiseen, lastenhuoneeseen, autotalliin ja varastoon. Monipuolisen järjestelmän avulla pystyy hyödyntämään koko käytettävissä olevan tilan lattiasta kattoon.

02 varusteiden valinta

Ensin asennetaan pystykiskot seiniin. Kiviseinään pitää on betonipora ja proput/seinätulpat ruuveille. Kipsilevyseinässä suosittelemme käyttämään kipsilevyankkureita. Ole tarkkana, että kiskot tulevat suoraan ja ovat oikealla etäisyydellä toisistaan. Vinossa oleva kiskoa voi aiheuttaa ongelmia hyllyjen ym paikalleen laitossa.

Tämän järjestelmän asennus on helppoa ja sen pystyy hyvin tekemään myös itse.

Ohjeita/videoita asennukseen löydät myös tuotteiden teksteistä tai voit kysyä meiltä apua - palvelemme mielellämme!

Tarvittavat työkalut: 

Vatupassi, mittanauha, akkuporakone tai ruuvimeisseli, sopivat ruuvit

03 asennus

bottom of page