top of page
Tukkimies.fi avainlippu verkkokauppa
Suomalainen verkkokauppa Tukkimies.fi

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Tukkimies.fi:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle.

Tukkimies.fi on 100% kotimainen verkkokauppa.
Meiltä ostaminen on luotettavaa ja samalla tuet kotimaista työtä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Alastarolla ja Keuruulla toimivalle Tukkimies.fi -verkkokaupalle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Tukkimies.fi on verkkokauppa, jossa myydään tee-se-itse-ihmisille ja alan ammattilaisille ammattilaistason tuotteita erilaisiin kodin tiloihin, kaappeihin ja komeroihin. Laaja valikoimamme on tarkoin valittu yli 25-vuoden kokemuksemme perusteella. Yrityksemme on perustettu 1995 ja on 100% kotimainen.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä.  Merkin myöntämisen ensisijaisena kriteerinä on aina se, että tuotteen on oltava valmistettu tai palvelun tuotettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen, on oltava vähintään 50 prosenttia. Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on myös oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

 

-Verkkokauppamme Tukkimies.fi tarjoaa laadukkaat ja ammattilaisten käytössä olevat mekanismit ja muut tuotteet kaikkien saataville. Teen itse ja säästän rahaa! Tämän lauseen kuulemme lähes päivittäin asiakkailtamme. Meillä on Suomenkielinen asiakaspalvelu tavoitettavissa puhelimitse, chatissa tai vaikka Whatsapissa. Olemmekin saaneet hyvää palautetta kunnolla toimivasta kotimaisesta asiakaspalvelustamme, josta saat neuvoja tuotteiden valintaan ja ratkaisuja vaikeampiinkin kohteisiin.

Yrityksemme verot, palkat, kirjanpito, logistiikka ja muut kustannukset maksetaan Suomeen kotimaisille toimijoille, kertoo yrityksen pääomistaja Solina Kivelä.

Avainlippu-merkki tunnetaan Suomessa erittäin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tutkimuksen mukaan käytännössä kaikki yrityspäättäjät ja kuluttajat tuntevat Avainlipun. Suomalaisista suurin osa (75 %) on myös sitä mieltä, että Avainlippu vaikuttaa ostopäätöksiin positiivisesti ja noin puolet suomalaisista yhdistää Avainlippu-merkkiin vastuullisuuden.

Suomalaisen Työn Liiton markkinointipäällikkö Reetta Mentu toteaa, että kotimaisen palvelun hankinta koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja vastuullisena arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista kilpailukykyä ja hyvinvointia.

- Kuluttajat liittävät Avainlippuun positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, turvallisuudesta, vastuullisuudesta sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista asiakkaille ja muille sidosryhmilleen. 92 prosenttia Avainlippua kantavista yrityksistä sanookin, että merkki tukee tuotteiden ja palveluiden myyntiä, Mentu kertoo.
 

Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä noin 5000 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi/yrityksille/avainlippu/

Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Tehtävämme on kannustaa valitsemaan työtä Suomeen. www.suomalainentyo.fi

Osta kotimaisesta verkkokaupasta
100% kotimainen verkkokauppa
bottom of page