top of page
 • Toimituskulut & toimitustavat
  Toimituskulut määräytyvät tuotteen koon & painon mukaan. Toimituskulut alk. 5.95€/tilaus ja yli 150€ tilauksiin ILMAINEN TOIMITUS. Paketit toimitetaan sinulle lähimpään Postiin. Toimitusaika ruuhkasta riippuen muutamia arkipäiviä. Mikäli valitset maksullisen kotiin toimituksen on Posti sinuun yhteydessä ennen toimitusta. HOX! Ilmainen toimitus ei koske keittiö-/kiintokalusterunkoja, laminaattitasoja/välitilalevyjä,painavia grillejä,ajoneuvoja tai muita yli Postin painorajojen meneviä yksittäisiä tuotteita. eikä pitkiä välitilalevyjä. Nämä tuotteet toimitetaan aina rahtina kotiovelle. Rahtiliike on aina yhteydessä sinuun sopiakseen toimitusajankohdasta.
 • Toimitusaika
  Tuotteet ovat pääsääntöisesti omassa varastossamme Suomessa. Meillä on kaksi varastoa, joista tuotteita toimitetaan. Toimitusaika vaihtelee ruuhkan mukaan, mutta on pääsääntöisesti muutaman arkipäivän verran. Suuret ja painavat lähetykset tulevat monesti useassa paketisssa, koska Postin painorajoitusten mukaan pitää painavat jakaa useaan lähetykseen.
 • Maksutavat yksityisille
  Meillä on käytössä turvalliset Paytrailin maksutavat (korttimaksut,pankkipainikkeet,mobiilimaksut) sekä Stripe-korttimaksut ja Klarna osamaksu/laskuvaihtoehdot. Lisäksi voit valita ennakkolaskun, jolloin toimitamme sinulle maksutiedot sähköpostiisi. Maksun kirjauduttua tuotteet lähetetään sinulle.
 • Maksutavat yrityksille
  Yrityksille tarjoamme korttimaksu ja pankkien maksupainikkeet. Lisäksi voit valita yrityslaskutuksen joko sähköisesti tai PDF-muodossa. Tuotteet toimitetaan maksun kirjauduttua.
 • Maksutavat yksityisille kuluttajilla
  Meillä on käytössä turvalliset Paytrailin maksutavat (korttimaksut, pankkipainikkeet, mobiilimaksut & lasku/osamaksu) sekä Stripe-korttimaksut ja Klarna osamaksu/laskuvaihtoehdot. Lisäksi voit valita ennakkolaskun, jolloin toimitamme sinulle maksutiedot sähköpostiisi. Maksun kirjauduttua tuotteet lähetetään sinulle.
 • Maksutavat yrityksille
  Yrityksille tarjoamme korttimaksut ja pankkien maksupainikkeet sekä mobiilimaksut. Lisäksi voit valita yrityslaskutuksen joko sähköisesti tai PDF-muodossa. Ilmoita laskutustiedot kassalla. Tuotteet toimitetaan maksun kirjauduttua, koska emme tarkista jokaisen yrityksen maksukykyä ja tilausoikeutta erikseen.
 • Kysymys tuotteesta...
  Tuotevalikoimamme on laaja ja vaikka koitamme niistä tarvittavat tiedot kertoa tuotekortissa, voi silti jäädä jotain kysyttävää. Ei huolta! Me vastaamme kysymyksiin mielellämme. Soita: +358 46 96 805 96 (normaali matkapuhelinmaksu) Laita tekstari tai WhatsApp viesti oheiseen numeroon. Chat-nappi löytyy sivun alalaidasta. Lähetä sähköpostia: info@tukkimies.fi Nämä kaikki keinot ovat käytettävissä ja vastaamme aina mahdollisimman pian 😃
 • Luotettavuus
  Olemme 1995 perustettu kotimainen perheyritys. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää ja pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen. Meille on myönnetty avainlippu, AA-luottoluokitus sekä pohjoismainen kasvusertifikaatti. Tilaaminen meiltä on turvallista ja asiakaspalvelumme puhuu selvää suomen kieltä. Ostamalla meiltä tuet kotimaista työtä ja suomalaista taloutta.
 • Tuotteiden palautus
  Eikä tuote vastannut odotuksiasi? Sinulla on kuluttajasuojan mukainen 14vrk:n palautusoikeus käyttämättömille ja asentamattomille tuotteille. Lisätietoa ja palautuslomakkeen löydät täältä
bottom of page