top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

  • 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

  • 100% Suomalainen verkkokauppa

  • Palveleva myyntipalvelu

  • Palvelemme kuluttaja- sekä yritysasiakkaita

Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksiin 

(ei koske välitilalevyjä,isoja grillejä,ajoneuvoja tai muita isoja tuotteita, jotka vaativat rahtiliikkeen kuljetuksen)

YRITYSASIAKKAIDEN MAKSUTAVAT:

  • Pankkipainikkeet

  • Korttimaksut

  • Sähköinen laskutus

  • PDF-laskutus

  • ALISA-yrityslasku

Maksutapa valitaan kassalla

MAKSUTAVAT:

AJONEUVOT

Tervetuloa Tukkimies.fi-verkkokauppaan, jossa tarjoamme laajan valikoiman Kontio Motorsin korkealaatuisia sähköajoneuvoja. Meiltä löydät kaiken tarvittavan sähköisen liikkumisen maailmasta – olipa kyseessä sitten sähköskootterit, kruiserit tai sähkömopot. Kontio Motorsin ajoneuvot on suunniteltu täyttämään niin lapsien kuin aikuistenkin liikkumistarpeet.

Laatu ja luotettavuus Kontio Motorsilta

Tukkimies.fi on ylpeä voidessaan tarjota asiakkailleen Kontio Motorsin kestäviä ja luotettavia sähköajoneuvoja. Jokainen ajoneuvo on valmistettu huippustandardeja noudattaen, ja niissä yhdistyvät suorituskyky, kestävyys ja moderni teknologia, takaamalla sinulle sujuvan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Kattava huolto ja tuki

Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Tukkimies.fi tarjoaa ammattitaitoista huoltoa ja tukea kaikille Kontio Motorsin tuotteille. Olemme täällä varmistamassa, että ajoneuvosi pysyy parhaassa mahdollisessa kunnossa ja että saat apua kaikkiin huoltotarpeisiin.

Laaja valikoima lisävarusteita

Tukkimies.fi:ssä löydät myös kattavan valikoiman lisävarusteita Kontio Motorsin ajoneuvoihin. Meiltä löytyy kaikki tarvittava, jotta voit räätälöidä ajokoneuvosi juuri omien toiveidesi mukaiseksi – olipa kyse sitten turvallisuudesta, mukavuudesta tai tyylistä.

Ajoneuvot kaikenikäisille

Tarjoamme ajoneuvoja niin nuorille ensikertailijoille kuin kokeneillekin kuskeille. Tutustu Kontio Motorsin sähköajoneuvoihin Tukkimies.fi:ssä ja koe, kuinka ne voivat tarjota turvallisen ja ympäristöystävällisen tavan liikkua.

Tutustu Kontio Motorsin laajaan tuotevalikoimaan Tukkimies.fi-verkkokaupassa ja löydä täydellinen sähköajoneuvo juuri sinun tarpeisiisi. Uudista matkasi kanssamme – tehokkaammin, vihreämmin ja tyylillä.

Esittelyssä olevat tuotteet

Suodatin
bottom of page