top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 170€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 170€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

 • 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

 • 100% Suomalainen verkkokauppa

 • Palveleva myyntipalvelu

 • Palvelemme kuluttaja- sekä yritysasiakkaita

Ilmainen toimitus yli 170€ ostoksiin 

(ei koske välitilalevyjä,isoja grillejä,ajoneuvoja tai muita isoja tuotteita, jotka vaativat rahtiliikkeen kuljetuksen)

YRITYSASIAKKAIDEN MAKSUTAVAT:

 • Pankkipainikkeet

 • Korttimaksut

 • Sähköinen laskutus

 • PDF-laskutus

 • ALISA-yrityslasku

Maksutapa valitaan kassalla

MAKSUTAVAT KAIKILLE:

Kontio Motors Kruiser Black

KMK01A07
995.00€
KLARNA alk. 35.75€/kk
Varastossa
1
Tuotetiedot
Merkki: Kontio Motors

Tervetuloa tulevaisuuden liikenteeseen Kontio Motorsin kanssa - Suomen suurin sähköajoneuvomerkki!

Innovatiivinen sähköajoneuvo

Kontio Kruiser on enemmän kuin vain kulkuneuvo - se on liikkumisen vallankumous. Suunniteltu tarjoamaan helppoa ja turvallista kulkua kaiken ikäisille käyttäjille, tämä innovatiivinen sähköajoneuvo yhdistää huippuluokan suorituskyvyn ja ympäristöystävällisyyden ainutlaatuisella tavalla.

Tehokas moottori ja joustavat akkuoptiot

Varustettuna 1000W täyssähkömoottorilla Kontio Kruiser tarjoaa voimaa ja tehokkuutta jokaiseen matkaan. Valittavissa olevat akkukoot - 0.7, 0.9 tai 1.2 kWh litiumioni - antavat sinulle mahdollisuuden valita ajomatkan pituuden tarpeidesi mukaan, välillä 37-63 km yhdellä latauksella.

Turvallisuus ja mukavuus ensimmäisenä

Kruiserin suunnittelussa on panostettu käyttäjän turvallisuuteen ja mukavuuteen. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut varmistavat nopean pysähdyksen tarvittaessa, kun taas etuvalot, akun varausmittari ja varashälytin lisäävät käyttömukavuutta ja turvallisuutta kaikissa olosuhteissa.

Kestävä ja ympäristöystävällinen valinta

Kontio Kruiser edustaa ympäristötietoista ja kestävää liikkumista. Nyt voit matkustaa vapaasti ja ympäristöystävällisesti, vähentäen hiilijalanjälkeäsi ja nauttien samalla vapauden tunteesta, jonka Kontio Kruiser tarjoaa.

Monipuolinen käyttöalue

Kruiser on suunniteltu ensisijaisesti maastokäyttöön ja päällystämättömille pinnoille, mutta se soveltuu myös erinomaisesti kaupunkiympäristöön. Kevyt rakenne ja helppo hallittavuus tekevät siitä ihanteellisen kumppanin niin kaupunkiseikkailuihin kuin retkille luontoon.

Huippulaatuinen kokemus

Kontio Motorsin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. Kruiser tarjoaa vaivatonta ja nautinnollista ajokokemusta, olipa kyseessä sitten päivittäinen työmatka tai seikkailu luonnossa.

Takuu ja huoltopalvelut

Kruiser tulee 12 kuukauden takuulla, ja akulle on tarjolla 6 kuukauden takuu. Lisäksi Kontio Motors tarjoaa kattavia huoltopalveluita, varmistaen ajoneuvosi pitkäikäisyyden ja huippusuorituskyvyn.

Liity sähköisen liikkumisen vallankumoukseen

Liity Kontio Kruiserin omistajien joukkoon ja koe, miten sähköinen liikkuminen voi muuttaa elämäsi. Tehokkuus, mukavuus ja ympäristöystävällisyys yhdistyvät tässä ainutlaatuisessa ajoneuvossa, joka vie sinut minne tahansa haluat mennä.

Tilaa oma Kontio Kruiserisi tänään ja astu kohti kestävämpää ja vapaampaa tulevaisuutta!

Liity sähköisen liikkumisen vallankumoukseen Klarna osamaksun avulla, alkaen vain 35,75 €/kk.

Suomenkielinen laitteen asennus- ja käyttöohje

Paino 53kg
Moottorin teho 1000W
Ajomatka yhdellä latauksella 37*km Toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, lataamisen säännöllisyydestä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, maastosta, matkustajien ja kuorman painosta
Maksiminopeus 25km/h
Max kantavuus 130kg
Ominaiskulutus 19Wh/km
Akku 0,7kWh lithium ion
Akun maksimi latausaika 6h Tehokkaamilla lisävarusteisilla latureilla lataus nopeutuu
Kokonaismitat P1700 x L800 x K1100mm
Rengaskoko 220/55-8
Kustannus 0,19€/100km Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
Varustelu Etuvalo, akun varausmittari, tehokkaat levyjarrut, varashälytin ja kaukokäynnistys.
Ajoneuvon takuu 12kk
Akun takuu 6kk

Tilaa Kontio Motors Ajoneuvo Käyttövalmiina!

Haluamme varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa parhaan mahdollisen kokemuksen Kontio Motorsin ajoneuvoista. Voit tilata lisäpalvelun, jolloin ajoneuvo toimitetaan käyttövalmiina ja voit aloittaa ajamisen heti ilman ylimääräistä vaivaa.

Kattava valmistelupalvelu sisältää:

 • Ajoneuvon täydellisen kasauksen: Kokoonpanomme asiantuntijat kokoavat ajoneuvosi huolellisesti, varmistaen että kaikki osat ovat oikein asennettu ja toimivat moitteettomasti.
 • Toimintojen tarkastus ja koeajo: Suoritamme perusteellisen tarkastuksen ja koeajamme ajoneuvon, jotta voimme taata sen täydellisen toimintakunnon ja turvallisuuden.
 • Akkujen esilataus: Toimitamme ajoneuvosi akut esiladattuina, joten voit lähteä liikkeelle välittömästi toimituksen saapuessa.
 • Kirjallinen tarkastusraportti: Saat mukaasi yksityiskohtaisen raportin ajoneuvon tarkastuksesta, josta näet kaikki tarkastetut kohdat ja niiden tilan.
 • Suojapeite: Ajoneuvo toimitetaan suojattuna Kontio Motorsin laadukkaalla peitteellä, jonka arvo on 39,95 euroa. (Huom: Autokruiser ja SilverFox 2.0 Lang -malleihin peite ei sisälly.)

Huomioitavaa toimituksessa:

 • Turvallinen Kuljetus: Ajoneuvoissamme, jotka on varustettu päävirtakatkaisijalla, katkaisija on asetettu OFF-asentoon kuljetuksen ajaksi. Muista kääntää katkaisija ON-asentoon ennen ajon aloittamista. Ajoneuvoissa, joissa ei ole päävirtakatkaisijaa, akun virtajohto on irrotettuna kuljetuksen aikana. Kiinnitä virtajohto akkuun ennen ajon aloittamista.
 • Sesonkiaikana: Luovutushuoltojen toimituksissa voi esiintyä viivästyksiä, mutta varastotuotteet toimitetaan viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksesta.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page