top of page

MYYNTIPALVELU PALVELEE 046 96 805 96 SOITTO / TXT / WHATSAPP

ILMAINEN TOIMITUS YLI 150€ TILAUKSIIN

Luota kotimaiseen verkkokauppaan

- since 1995 -

Kotimainen verkkokauppa

Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksiin

Kotimainen asiakaspalvelu 046 96 805 96

  • 14 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

  • 100% Suomalainen verkkokauppa

  • Palveleva myyntipalvelu

  • Palvelemme kuluttaja- sekä yritysasiakkaita

Ilmainen toimitus yli 150€ ostoksiin 

(ei koske välitilalevyjä,isoja grillejä,ajoneuvoja tai muita isoja tuotteita, jotka vaativat rahtiliikkeen kuljetuksen)

YRITYSASIAKKAIDEN MAKSUTAVAT:

  • Pankkipainikkeet

  • Korttimaksut

  • Sähköinen laskutus

  • PDF-laskutus

  • ALISA-yrityslasku

Maksutapa valitaan kassalla

MAKSUTAVAT:

MELAMIINI KALUSTEOVET

Etsitkö kestäviä ja laadukkaita kalusteita kotiisi? Tutustu PAMEL-melamiinipintaisiin kalusteoviimme – ne eivät ainoastaan tuo kotiisi tyylikkyyttä, vaan myös kestävyyttä ja turvallisuutta.

Valikoimamme sisältää laajan valikoiman upeita kuoseja ja monipuolisia värejä, jotka sopivat mihin tahansa sisustustyyliin. Kalusteovet valmistetaan 18mm paksuisesta kotimaisesta melamiinipintaisesta lastulevystä, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Voit luottaa siihen, että kalusteovemme kestävät aikaa ja arjen kulutusta.

Olemme ylpeitä tarjoamastamme 5 vuoden takuusta, mikä osoittaa sitoutumisemme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Lisäksi ovillamme on M1-päästöluokitus, mikä tekee niistä turvallisia käyttää myös makuu- ja lastenhuoneissa. Ulkomaisissa tuontiovissa saattaa puolestaan olla haitallisia aineita, mutta voit huoletta valita meidän kalusteovemme tietäen, että ne täyttävät tiukat turvallisuusstandardit.

Tarjoamme myös mahdollisuuden tilata erikoismittaisia ovia sekä muita tarvikkeita, kuten ovien värisiä sokkeleita ja peittolevyjä. Olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään kodistasi kauniin ja toimivan. Ja mikä parasta, suuremmista kokonaisuuksista laskemme aina tarjouksen, jotta voit saada unelmiesi kalusteet edulliseen hintaan.

Ota yhteyttä meihin jo tänään puhelimella numerossa +358 46 96 805 96 – voit soittaa, lähettää tekstiviestin tai ottaa yhteyttä WhatsAppin kautta. Voit myös laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@tukkimies.fi.

Tehdään yhdessä kodistasi paikka, jossa viihdytään ja nautitaan – valitse laatu, valitse Tukkimies ja PAMEL-ovet!


bottom of page