top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

SOLINA SWING pistorasia 2x pistoke + 2xUSB - Kulta/kupari

OR-or-ae-13126/c
59.95€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Upotettava SOLINA SWING pistorasia 2xpistoke ja 2x USB-A. Upea ja tyylikäs kullanvärinen kansi, joka taittaa kuparin punertavaan riippuen valon kulmasta. Väri on todella trendikäs ja nyt muodissa.

SOLINA SWING on moderni pistorasiayksikkö, joka sopii kaikenlaisiin pintoihin. Se voidaan rakentaa esimerkiksi keittiön työtasoon tai sijoittaa työpöydälle, jotta pistorasioihin pääsee nopeasti ja mukavasti. Rasia voidaan kiinnittää rasiassa olevien kiinnityssiivekkeiden avulla ruuveilla tai esimerkiksi liimamassalla/silikonilla.
SOLINA SWING on varustettu maadoitetulla pistorasialla. Liittäminen tapahtuu normaalilla sähköpistokkeella ja liitäntäjohtoa on 1,5 metriä. Pistorasiat on sovitettu jopa 16A: n virrankulutuksiin, mikä riittää keittiö- ja toimistolaitteiden virrantarpeeseen. USB-portti on tehokas 5v/2,1A, jolla lataat mm. kaikki kodin älylaitteet.

Pistorasiayksikkö on metallikuorinen ja erittäin vahva/kestävä. Se avautuu kauniin hillitysti nappia painamalla ja suljetaan painamalla rasian kannesta kiinni, jolloin se lukittuu kiinniasentoon.

Väri Kulta/kupari
Jännite 230 V AC
Suojausaste IP20
Mitat (mm) 133 mm x 268 mm
Tuotteen käyttöpaikka Sisätiloissa
Kaapelin pituus 1,5 metriä maadoitetulla pistokkeella
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page