top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Hidastin sarana 110° - 20kpl paketti

HP35841003/20
53.00€
HUIPPUTUOTE!
Varastossa
1
Tuotetiedot
Tuotemerkki: Hiipakka - DTC Pivot Star

Erittäin laadukas ja kestävä hidastettu sarana. Tämä on markkinoiden suosituin sarana kestävän mekanismin ansiosta. Hidastimena toimii laadukas hidastinpumppu. Sarana on pehmeästi sulkeutuva.

Saranassa on markkinoiden parhaat säätömahdollisuudet. Kolmiulotteiset korkeus-, syvyys- ja sivuttain -säädöt tekevät oven lopullisesta suuntaamisesta yksinkertaisen prosessin.

Nyt voit vaihtaa vanhat saranat uusiin hidastettuihin saranoihin ja saat uudistettua keittiösi edullisesti.

Valitse sopiva aluslevy valikosta: Rungon paksuus 16mm aluslevy korotus 2, rungon paksuus 18mm aluslevy korotus 0. (Rungon paksuudella tarkoitetaan keittiökaapin runkovahvuutta eli mittaa se ennen tilausta) tai saneerausaluslevy.

Ovien saranoiden aluslevyt kiinnitetään normaalisti kaapin runkoon valmiiksi porattuihin reikiin. Mikäli rungossa olevat aluslevyjen kiinnityskohdat ovat joko uusien saranoiden kannalta väärässä kohdassa tai vaurioituneet, kannattaa käyttää saneerausaluslevyjä. Saneerausaluslevyn kiinnitysreiät ovat selkeästi eri kohdassa kuin vakioaluslevyllä, jolloin aluslevyn saa ruuvattua tiukasti runkoon kiinni.

Valikosta voit valita saranan kiinnityksen oveen, joko ruuvikiinnitys (3,5x15 uppokantaruuvi) tai paisuva käpytappi (esikiinnitetty 8mm ruuvi)

Saranassa on pikakiinnitysmekanismi, jolla tarvittaessa saat kaluste-ovet nopeasti ja kätevästi irti ja takaisin paikoilleen. Paketissa 20 kpl saranoita ja valitsemiasi aluslevyjä.

Ovessa upotusreiän halkaisija 35mm - ruuvien väli 45mm

110 astetta aukeava sarana on ns. vakiosarana eli yleisimmin käytetty.

Hidastin: Integroitu
Kupin syvyys: 11.5 mm
Kupin halkaisija: 35 mm
Kupin ruuvien etäisyys: 45 mm
Ovipaksuudet: 16-26 mm
Saranan tyyppi: Klipsi
Materiaali: Teräs

Pintakäsittely: Niklattu

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page