top of page

JO YLI 10 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Jätevaunu 3 sankoa - leveys 290mm syvyys 440mm - Harmaa tai valkoinen

LM65/R/3san
49.50€
Varastossa
1
Tuotetiedot
Käytännöllinen valkoisen värinen jätevaunu keittiökaappiin kolmella sangolla. Liukuu kevyesti ja on helppo asentaa. Valmistettu Suomessa.
Korkealaatuinen jätevaunu kapeaan tilaan. Pakkaus sisältää 2 kpl 10 l sankoa ja 1 kpl 6 l sangon. Asennus on helppoa ja nopeaa: kiinnitys ruuveilla kaapin pohjalevyyn ja vaunu on heti käyttövalmis. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 290 mm.

Jätevaunuun sopii seuraavat lisävarusteet:
- avausmekanismi
- kansi 6 L sankoon LM 516
- kansi 10 L sankoon

Avaavan kaaren avulla jätevaunu tulee kaapista automaattisesti ulos ja menee takaisin sisään ovea käytettäessä. Avausmekanismi lisää myös vaunun käyttöikää.

Ergonominen suunnittelu kahvassa mahdollistaa mukavan otteen ja kahva on sopivan ohut, joten se sopii myös pienempiin käsiin. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun ihanteellinen rakenne estää kiskojen törmäämisen oveen, joten sekä kiskot että ovi pysyvät ehjinä. Kiskot ovat jopa 25 % perinteisiä liukukiskoja vankemmat ja ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on 20 kg.

Valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräslankarakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa. Pienen kokonsa ansiota näitä voi asentaa kaappiin tilan salliessa myös kaksi vierekkäin. Kaksi värivaihtoehtoa: valkoinen ja antrasiitti.
Valmistusmaa Suomi
Väri Valkoinen
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 290 mm
Syvyys 440 mm
Korkeus 355 mm
Materiaali Epoksi/teräslanka, kiskot teräs/nylon

LISÄVARUSTEET: (valitse valikosta)

KANSI

Valkoinen jätesangon kansi, joka sopii 10 L sankoon LM 518. Kannen avulla on helppo piilottaa jätesangossa olevat roskat.
Toimiva ratkaisu jätelajitteluun. Kansi on valmistettu Suomessa elintarvikkeille soveltuvasta muovilaadusta.
EAN 6417141519010
Valmistusmaa Suomi
Väri Valkoinen
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,1 kg
Leveys 246 mm
Syvyys 147 mm
Korkeus 30 mm
Materiaali Polypropeeni
Valkoinen jätesangon kansi, joka sopii sankoon 6 l. Kansi on helppo nostaa sivuun roskista käytettäessä. Kansi on valmistettu Suomessa.
EAN 6417141517016
Valmistusmaa Suomi
Väri Valkoinen
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,04 kg
Leveys 240 mm
Syvyys 95 mm
Korkeus 27 mm
Materiaali HD-polyeteeni


AVAUSMEKANISMI

Ovimekanismi LM-jätevaunuihin. Mekanismin avulla jätevaunu tulee automaattisesti kaapista ulos ovea avattaessa. Valmistettu Suomessa.

Valmistusmaa Suomi
Väri Harmaa
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,4 kg
Leveys 220 mm
Syvyys 160 mm
Korkeus 20 mm
Materiaali Epoksi/teräs
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page