top of page

JO YLI 30 000 TYYTYVÄISTÄ ASIAKASTA
KOTIMAINEN PERHEYRITYS VUODESTA 1995 ALKAEN

MEILLE ON MYÖNNETTY AVAINLIPPU - LUE LISÄÄ

Suomalainen verkkokauppa

Jätevaunu 3 sankoa - leveys 365mm syvyys 505mm - LM77/R

LM77/R/3san
161.95€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Käytännöllinen oveen kiinnitettävä jätevaunu keittiön allaskaappiin kolmella jätesangolla. Helposti asennettava ja erittäin tukeva malli - kiskot kantavat jopa 100 kg. Valmistettu Suomessa.

Korkealaatuinen kaapista kevyesti ulos liukuva ja helposti asennettava jätevaunu kovaan käyttöön. Vaunun pohjakehikko asennetaan ruuveilla kaapin pohjaan ja jätevaunukehikko oveen, joten vaunu liukuu kätevästi kaapista ulos oven mukana. Tuote soveltuu hyvin myös vanhempiin keittiön allaskaappeihin irrottamalla saranat olemassa olevasta ovesta.

Pakkaus sisältää 2 kpl 8 l sankoa , 1 kpl 16 L sangon. Asennus on helppoa, mutta vaatii tarkkuutta jätevaunukehikon asennuksessa oveen. Soveltuu tilaan, jonka vapaa leveys min. 365 mm. Jätevaunuun sopii hidastin sekä paristoroskis , jotka voidaan hankkia erikseen lisävarusteena. Hidastin ottaa jätevaunun vauhdin vastaan ja vetää sen automaattisesti kaappiin. Hidastin lisää myös vaunun ja kaapin käyttöikää.

Sankokehikon syvyys 475 mm, kokonaissyvyys kiskoineen 505 mm.

Ovikiinnityksen ansiosta jätevaunua on ergonominen käyttää ja lajittelu on vaivatonta. Jätevaunun kiskot on putoamisestetty pituus- ja leveyssuunnassa, joten vaunu toimii ja kulkee kevyesti myös aikojen saatossa. Jätevaunun kiskot ovat erittäin kestävät, ja niissä on kuulalaakeroidut pyörät. Ohjeellinen maksimikuorma vaunulle on jopa 100 kg. Tämän vaunun liukumista ei pölyt tai ruoantähteet haittaa.

Valmistettu Suomessa korkealaatuisista raaka-aineista: tukeva teräsrakenne on suunniteltu kestämään pitkään ja jätevaunun muovisangot on valmistettu elintarvikekelpoisesta ja uudelleen kierrätettävästä muoviraaka-aineesta, joiden likaa hylkivän erikoispinnan ansiosta hajut eivät tartu ja sangot ovat helposti puhdistettavissa.
Väri Antrasiitti
Myyntiyksikkö kpl
Leveys 365 mm
Syvyys 505 mm
Korkeus 320 mm
Materiaali Epoksi/teräs, kiskot teräs/nylon

LISÄVARUSTEET: (valitse valikosta)

HIDASTIN

Käytännöllinen lisävaruste. Hidastin ottaa jätevaunun vauhdin vastaan ja vetää sen automaattisesti kaappiin.
Hidastin tuo käyttömukavuutta roskien lajitteluun ja lisää jätevaunun sekä kaapin käyttöikää.

Helppo asentaa uuden vaunun yhteydessä ja asennus onnistuu myös jälkiasennettuna. Valmistettu korkealaatuisesta muoviraaka-aineesta. Tuotteen mukana tulee kiinnitysruuvit ja asennusohje.

EAN 6417141059004
Valmistusmaa Kiina
Väri Harmaa/musta
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,1 kg
Leveys 33 mm
Syvyys 252 mm
Korkeus 16 mm
Materiaali Muovi
PARISTOROSKIS
Punainen 0,5 l paristoroskis on käytännöllinen lisävaruste roskiskaappiin. Siinä on kätevä lajitella paristot, lamput ja muut ongelmajätteet.
Paristoroskis on helppo ottaa mukaan kauppareissulle tyhjennystä varten. Sopii käytettäväksi sellaisenaan kaapin pohjalla tai ripustettavaksi LM jätesankoihin. Sopii hyvin myös keittiön ja kodinhoitohuoneen pientavaroiden järjestyksessä pitoon.

Paristoroskis on valmistettu Suomessa elintarvikkeille soveltuvasta muovista.
EAN 6417141524045
Valmistusmaa Suomi
Väri Punainen
Myyntiyksikkö kpl
Paino 0,04 kg
Leveys 95 mm
Syvyys 85 mm
Korkeus 110 mm
Materiaali HD-polyeteeni
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten
bottom of page